De DeLaval MyFarm app ontvangt waarschuwingen en presenteert realtime melkproductie- en diergegevens van uw VMS naar uw telefoon (of computer). Waarschuwingen verschijnen zelfs als de app op de achtergrond draait. 

DeLaval AMS Notifier ontvangt meldingen via uw VMS (Voluntary Milking System) via pushmeldingen naar uw Android-telefoon of -tablet. Waarschuwingen worden weergegeven, zelfs als de app op de achtergrond wordt uitgevoerd. 

DelPro ™ Companion is een hulpmiddel voor het snel registreren van diergegevens en om uw werk te vereenvoudigen. Het is een hulpmiddel om sneller en nauwkeuriger diergegevens in te voeren in uw DelPro computer.  

DeLaval FMC-IP is een professionele draadloos camera systeem dat vrij eenvoudig te installeren, is. Het laat video in Full HD zien van uw wachtruimte, melkrobot, afkalfruimte of boerderij-erf.

 

Functionaliteit:

– Informatie over uw AMS actieve dieren
– Presentatie van gegevens over de melkproductie van de kudde
– Chatvenster voor gemakkelijke communicatie binnen de boerderij
– Waarschuwingen van VMS, OCC, koeverkeer en tank
– Mogelijkheid om “stille tijd” in te stellen
– Open wachtruimte voor te melken dieren

In de app is een verdeling in 4 vakken: melk totalen, melk lijst, chat overzicht, alarm overzicht. 

Mededelingen en alarmen zijn in te stellen via het menu. Hiermee kunnen verschillende gebruikers een alarm van de melkrobot ontvangen. Er is een verschil in mededeling of alarm; bij een alarm staat de robot stil, bij een mededeling niet. Daarom kunt u ervoor kiezen om bv ’s nachts alleen de alarmen te ontvangen. 

Functionaliteit:
– Geeft waarschuwingen weer van VMS, AMR, OCC en tank
– Waarschuwingen negeren
– Bekijk oudere meldingen (tot 42 meldingen zijn opgeslagen)

Let op: meldingen worden NIET naar de telefoon gepusht als de telefoon wordt gebruikt tijdens een telefoongesprek en tegelijkertijd heeft de telefoon geen toegang tot een wifi-netwerk. In dat geval wordt de melding naar de telefoon gepusht zodra het telefoongesprek is beëindigd.

In de app kun je bladeren door oudere meldingen die zijn ontvangen en door op een melding te tikken, kun je de waarschuwingsinformatie opnieuw bekijken. U hebt ook de mogelijkheid om te selecteren of u wilt dat de app tijdens bepaalde tijden van de dag, bijvoorbeeld tussen 22:00 en 06:00 kan dit handig zijn als u ’s nachts niet gewaarschuwd wilt worden. Houd er rekening mee dat ernstige alarmmeldingen, zoals stopalarmen, nog steeds worden doorgevoerd, zelfs als de stille tijd is geactiveerd.

 

 Functionaliteit:

Ter aanvulling DelPro ™ Farm Manager op uw pc wordt DelPro ™ Companion ontwikkeld om samen met u, info over diergegevens weer te geven, maar ook als ondersteuning van uw werkroutines bij alle belangrijke gebeurtenissen de hele dag.

Het resultaat is dat een inseminatie, drachtcontrole of behandeling nooit meer zal worden gemist, en dat u nauwkeurig elke handeling kan opslaan in DelPro.

Ook voor snel éénmalig separeren uit de melkstal is dit zeer handig. 

* Dierlijst

Al uw dieren op één plek, vanaf hier kunt u navigeren in individuele dierkaarten.

* Attentie rapporten
Afkalven, droogzetten of  inseminatie bij deze koe, de lijst staat al klaar. De vooraf gedefinieerde rapporten van DelPro ™ Farm Manager brengt uw focus naar dieren die uw aandacht vragen.

* Werk modus
Maak dezelfde gebeurtenis voor een groep dieren met elk dier een ander resultaat. U heeft meerdere koeien tot drachtcontrole; sommige zijn positief en een aantal negatieve. 

* Batchmodus
Noteer de dezelfde gebeurtenis met dezelfde resultaten op meerdere dieren tegelijk. Voeg een droogzettten, groepswijziging, behandeling toe in in één stap. 

Voice feedback
Wanneer u voice-modus aan zet, hoort u via de telefoon-audio ook direct feedback over dit dier of de invoer.

Bluetooth verbonden ISO reader

De mogelijkheid om verbinding via Bluetooth een ISO-tag uit te lezen; bijvoorbeeld drachtcontrole: hoeft u alleen de ISO-oormerk scannen en DelPro ™ Companion toont de benodigde informatie onmiddellijk.

Vereisten:

* DelPro ™ Farm Manager 5.3 voor VMS of CMS (koeien)
* Farm lokale netwerk Wi-Fi-toegang tot DelPro ™ Server

  Functionaliteit:

Uw melkstal, afkalfruimte, wachtruimte, melkrobot of erf bekijken op afstand met de camera.

Bewaken van de machines, dieren of het afkalven, waar je ook bent. Elke beweging in uw machine hal of rond uw dieseltank wordt waargenomen (en eventueel opgeslagen). Check uw dieren uit de cabine van uw tractor of de melkrobot  vanaf uw eigen ontbijttafel.

Sluit meerdere camera’s aan om in deze app te bekijken. 

Met night-vision, controleert uw dag en nacht boerderij. De camera is voorzien van bewegingsdetectie, registreert zowel video en geluid, en stuurt meldingen en alarmen rechtstreeks naar uw smartphone of PC als het verkeer buiten uw werktijden detecteert.

DeLaval FMC-IP HD beschikt over een volledig waterdichte camera met een robuuste ontwerp dat is gebouwd om lang mee te gaan. 

• Direct in uw TV, PC of smartphone (met internet)
• Draadloos mogelijk zonder netwerkkabel (voor stabiele en snelle verbinding is een kabel wel geadviseerd).
• alarmen, nachtkijkers, opname mogelijk. 
• FullHD 1920X1080
• Plug & Play!

AMS Notifier

MyFarm

Delpro tot versie 5.3

Delpro 5.4 en hoger

DeLaval FMC-IP camera

 Instellen

– Download en installeer de app 
– Log in met uw eigen emailadres en wachtwoord (door monteur is/kan dit ingesteld worden op uw bedrijf) 
– Na de eerste synchronisatie kunt u rechtsbovenin de alarmen en/of meldingen instellen

– Test het alarm via het menu of de melkrobot.

 Instellen

– Download en installeer de app 
– Stel de taal in
– Scan de QR code op de VMS 
– Selecteer of u een “stille tijd” geactiveerd wilt hebben en hoe laat deze moet worden geactiveerd

– Test het alarm via het touchscreen van de robot.

 Instellen

– Download en installeer de app
– Vul de code in van de USB
– Zoek de Delpro-PC, let op dat u zich in hetzelfde (Wifi) netwerk bevindt
– Start de app met uw gebruikersnaam en eventueel wachtwoord
– Synchroniseer de eerste keer alle gegevens. Vervolgens synchroniseert de app automatisch op de achtergrond wanneer u iets invoert of binnen het Wifi-bereik bent. 

Instellen

– Download en installeer de app
– Verbind met Wifi-netwerk
– Klik op ‘scannen in netwerk’
– Tik de gevonden camera aan
– Stel een naam in en bekijk de camera