Beste veehouder,

Ook wij zullen gehoor geven aan de maatregelen die getroffen worden door de overheid. We nemen de gezondheid en veiligheid van onze klanten én onze medewerkers zeer serieus. Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken nemen wij enkele vergaande maatregelen. Wij volgen daarin de aanwijzingen van het RIVM.

Onderhoud- en servicemonteurs
Onze dienstverlening blijven wij gewoon uitvoeren. Onze onderhoud- en servicemonteurs staan voor u klaar zoals u van ons gewend bent.
Om de gezondheid van uw en onze medewerkers te bewaken en de verspreiding van het virus te beperken, hebben wij de volgende maatregelen opgesteld:

o Onze monteurs nemen vooraf telefonisch contact met u op
o Daar waar mogelijk vindt overleg telefonisch plaats over de uit te voeren werkzaamheden
o Wij geven u geen hand en wassen voor en na het bezoek onze handen
o Persoonlijk contact proberen we daar waar mogelijk te vermijden. Indien dit wel noodzakelijk is, wordt er gepaste persoonlijke afstand bewaard van minimaal 2 meter
o Onze monteurs nuttigen koffie en/of lunch in hun bus of op de werkplek. Niet in het woonhuis!
o Onze medewerkers dienen zich naar het door ons opgestelde protocol te gedragen. Als zij ziekteverschijnselen hebben, mogen zij u geen bezoek brengen.

Toerboertieker
Voor wat betreft de route. Deze wordt gewoon gereden. Onze toerboertieker zal u uiteraard voorzien van de nodige hygiëne- en verzorgingsproducten. Omdat onze toerboertieker op veel adressen komt, is het wenselijk dat het persoonlijk contact tijdelijk tot een minimum wordt beperkt. Wij verzoeken u dan ook bijzondere aanvullende wensen vooraf door te geven. Dit kan telefonisch via 0342-462452 en vervolgens via onze magazijn. Of via de e-mail magazijn@dekruyf.dfponline.nl.

Oproep aan
Als er bij u of in uw omgeving sprake is van ziekteverschijnselen zoals koorts, hoesten of benauwdheid, verzoeken wij u, om voorafgaan aan de afspraak, contact met ons op te nemen.

Wij willen u bedankt voor uw begrip in deze bijzondere tijd. Samen werken wij aan het beperken van de impact van de uitbraak van het Coronavirus.

Met vriendelijke groet,
De Kruyf melk- en stalinrichting
Ries Kamphorst