INTRO OVER ONS BEDRIJF

De Kruyf is al 60 jaar een begrip in de regio. Wij zijn uw partner in de veehouderij.

Uw bedrijf kunnen wij professioneel ondersteunen samen met onze vakkundige medewerkers. Onze kennis en ervaring reikt van automatisch melken tot mestafvoer, van melkveemanagement tot koecomfort.  Voor verschillende oplossingen binnen een totaalpakket in de veehouderij, kunt u bij ons terecht. Uiteraard met de bijbehorende service.

Onze servicemedewerkers voor CMS (Convensionele Melk Stal) en VMS (Vrijwillig Melk Systeem) verlenen  service en onderhoud aan uw installaties. Onze toerboertiek voorziet u van de juiste benodigdheden voor in- en rondom uw stal. De toerboertiek rijdt graag bij u aan en voorziet u van de benodigde informatie of advies. Onze montage medewerkers monteren en installeren met de juiste zorgvuldigheid de door u geïnvesteerde onderdelen en installaties. In onze winkel staat onze magazijn medewerker voor u klaar.

ONZE GESCHIEDENIS

In 1948 trouwde onze vader/schoonvader Ries de Kruyf met Chrisje van Korlaar.
Onze vader begon als hoefsmid en ging later over in de mechanisatie en melkmachine’s . Er werd een Dealerschap met DeLaval aangegaan en dit is nog steeds zo. In 2008 hebben we het 50 jaar dealerschap nog groots gevierd. Toen onze vader de gerechtigde leeftijd had, heeft hij het stokje over gedragen aan Henk en Wijnand en zij hebben toen het bedrijf voortgezet. In 1977 is Gert Kamphorst in dienst getreden bij De Kruyf.

In 2000 hebben wij, Gert en Henny Kamphorst-de Kruyf de afdeling Melk- en stalinrichting overgenomen. Behalve het leveren van DeLaval produkten leveren wij ze ook van De Boer Stalinrichting en natuurlijk ook alle andere produkten wat te maken heeft met de veehouderij.