melkrobot1000x600

Melktechniek

In meer dan 100 landen in de hele wereld worden iedere dag miljoenen melkdieren gemolken, gevoerd en verzorgd door DeLaval oplossingen – en DeLaval ontmoet meer dan 10.000 melkveehouders op hun bedrijven.

Automatisch melken

Delaval heeft als grootste leverancier van melkwinningsapparatuur ter wereld, zeer veel ervaring en kennis in huis en heeft daarmee het unieke Vrijwillig Melk Systeem ontwikkeld wat bij de melkveehouder en de koe de voorkeur heeft. Intelligentie inpasbaarheid en duurzaamheid zijn duidelijke kenmerken van VMS. Bedieningsgemak met het touchscreen, unieke voorbehandeling voor de beste uiergezondheid en vele opties maken de VMS passend voor ieder bedrijf en melkveehouder met passie voor koeien.

Conventioneel melken

Melkstallen zijn belangrijke melksystemen die in vele soorten en maten verkrijgbaar zijn en zich aanpassen aan de huidige tijd. Of u nu meer koeien in minder tijd wilt melken of zich juist meer richt op veiligheid en comfort. Verouderde melkapparatuur kan problemen geven met de melkkwaliteit en uiergezondheid. Een moderne, effectieve melkstal kan uw rendement vergroten en u in staat stellen de hoogste kwaliteit melk te produceren.

Waarom DeLaval/De Kruyf

DeLaval heeft ruim 125 jaar ervaring in de melkveehouderij en ondersteunt melkveehouders bij het managen van hun bedrijf, op hun eigen manier. Ons Duurzame Melkveehouderij-initiatief draagt bij aan het vermeerderen van de productie van kwalitatief goed voedsel, met minder impact op het milieu. Onze Smart Farming-strategie is erop gericht om de toekomst van de melkveehouderij vorm te geven en te beïnvloeden. Het doel is om bedrijfsrendabiliteit van melkveemanagement te versnellen door moderne beslissingshulpmiddelen en automatiseringstechnologieën. Hiermee kan betere melkkwaliteit gewaarborgd worden en een verbeterd bedrijfsrendement.